جستجو برای:
  • شتابدهنده آداب
  • کار آموز
  • فرصت همکاری آداب
  • مقالات
 
  • 0613
  • info@adabict.ir
  • بلاگ
  • تماس با ما
  • درباره ما
آداب
  • شتابدهنده آداب
  • کار آموز
  • فرصت همکاری آداب
  • مقالات
0

۳۶ ابزار مفید برای کار کردن از منزل (ریموت)

1399-11-01
ارسال شده توسط خانم بخشی پور
دسته‌بندی نشده ، معرفی
476 بازدید

این روزها که همه ی کشورهای جهان درگیر ویروس کرونا هستند، اقتصاد جهانی به شدت سقوط کرده است و همین امر موجب نگرانی مردم و دولت ها شده است.

برای رفع این موضوع، بسیاری از افراد اقدام به انجام دادن شغل خود از راه دور کرده اند. در عصری که اینترنت بر همه ی امور مسلط است، این امر امکان پذیر شده است تا امور کاری نیز در این زمان از طریق شبکه های اینترنتی ادامه یابد.

اما این روش، زمانی که به موضوعات مدیریتی، همفکری ها و همکاری های گروهی میرسد کمی مشکل ساز میشود. برای حل این مشکل چه باید کرد؟

در همین زمان، شرکت های تولیدکننده برنامه ها، اقدام به تولید ابزارهایی برای حل این مشکلات کرده اند. این ابزارها به شما کمک میکنند تا بتوانید بسیار راحت تر به انجام فعالیت های از راه دور خود برای کارهایتان بپردازید.

در ادامه قصد داریم تا ۳۶ تا از بهترین ابزارهای کار از راه دور را به شما معرفی کنیم:

۳۶ ابزار مفید برای کار کردن از منزل (ریموت)

ابزارهای معرفی شده در ادامه بر اساس کارایی در زمینه های مختلف دسته بندی شده اند. به همین خاطر میتوانید ابزاری را انتخاب کنید تا بیشترین منفعت را برای کار شما و گروهتان داشته باشد.

ابزارهایی برای همکاری همگانی

۱.    Google Suite

گوگل سوئیت ابزاری برای همکاری اعضای یک تیم است که بر روی گوگل درایو تولز قرار دارد و میتوانید از ابزارهای Google Docs, Google Sheets, Google Slide استفاده کنید.

هم چنین در این پلتفرم میتوانید از یک برنامه زمانی منظم نیز برای انجام امور و جلسات همگانی خود بهره ببرید.

۲.     Microsoft Office Teams

ابزاری مشابه با گوگل سوئیت است که از طریق ان میتوانید برنامه هایی همچون Excel, Outlook, Word,  PowerPoint را بر روی کامپیوتر و گوشی خود دانلود و نصب کنید.

از طریق این برنامه میتوانید فایل ها را مدیریت، انتشار و تدوین کنید و در پوشه های گروهی قرار دهید تا همه ی اعضا بتوانند به ان ها دسترسی داشته باشند.

امکانات دیگری که این ابزار در اختیار افراد قرار میدهد این است که میتوانند با هم تیمی های خود از طریق مکالمات تصویری در ارتباط باشند.

هم چنین میتوان در این ابزار مکالمه را با ارسال پست ها و یا پرسیدن سوالات اغاز کرد که در ان همه هم تیمی ها حضور دارند.

ابزارهایی برای نرام افزار مدیریت پروژه ها و وظایف

۳.     Trello

در این ابزار میتوانید فعالیت ها و وظایف هر گروه و عضو را به صورت دقیق مشخص کنید و روند رشد ان را به صورت آنلاین دنبال کنید.

در واقع این ابزار از سیستم رنگی برای مشخص کردن اولویت ها و تقسیم وظایف بین اعضای تیم استفاده میکند. به این صورت که اگر پروژه ای اضطراری پیش بیاید با رنگ قرمز مشخص میشود و تمام وظایفی که برای انجام این پروژه مورد نیاز است نیز به ان متصل میشود.

۴.    Asana

این ابزار به شما این امکان را میدهد تا پروژه ها و وظایف هر شخص را مشخص کنید، روند ان را دنبال کنید و در طول انجام پروژه با هر فرد به صورت دسته بندی شده مکالمه داشته باشید.

هم چنین این امکان برای شما وجود دارد تا فایل های مورد نیاز خود را از کامپیوتر،  Dropbox, Box, Google Drive آپلود کنید.

علاوه بر این ها در این ابزار میتوانید برنامه زمانی خود را مشخص کنید، لیستی از کارهایی که باید انجام بدهید تهیه کنید و فضایی برای عنوان کردن پروژه ها در اختیار داشته باشید.

۵.     Assembla

این ابزار برای توسعه دهندگان وب تهیه شده است. در این ابزار میتوان هر فعالیت مرتبط به فری لنس را پیگیری کرد.

از جمله این ها میتوان به پیگیری پروژه ها، جدول های زمانبندی، گزارش های تولیدی و رفع باگ ها پرداخت. بسیاری عقیده دارند که نصب این برنامه و استفاده از ان بسیار اسان تر از jira است.

۶.     Basecamp

این یک برنامه مدیریتی مناسب است که میتواند به شما در مدیریت زمانی برنامه ها، ملاقات ها و پروژه ها کمک کند.

از طریق این برنامه میتوانید تمام فایل های موجود را ذخیره کنید و هم چنین موجب میشود تا بر تمام فعالیت های موجود در تیم نظارت کامل داشته باشید.

۷.     RingCentral and Glip

زمانی که شما در خانه به فعالیت های شرکت خود رسیدگی میکنید میتوانید از رینگ سنچرال برای برقراری تماس های بیزینسی شرکت خود استفاده کنید.

این برنامه تمام تماس های بیزینسی که به شرکت شما میشود را به شماره موبایلی که وارد میکنید دایورت میکند و از طریق آن میتوانید در خانه و از راه دور به تماس های بیزینسی شرکت خود پاسخ دهید.

از طرفی برنامه گلیپ به شما این امکان را میدهد تا پروژه ها را مدیریت کنید و همکاری مناسبی بین اعضای گروه برقرار نمایید.

هم چنین گلیپ موجب میشود تا بتوانید وظایف را مدیریت کنید، برنامه زمانی را منتشر کنید، فایل های مرتبط را منتشر کنید، و به شما امکان میدهد تا با اعضای تیم خود صحبت کنید و به راحتی بتوانید در مکالمه های اتفاق افتاده جست و جو کنید.

علاوه بر این ها ابزار گلیپ این امکان را نیز فراهم میکند تا بتوانید با اعضای تیم خود مکالمه تصویری برقرار و وظایف را به ان ها منتقل کنید.

۸.     Github

این برنامه برای توسعه دهنگان وب بسیار مناسب است چرا که به ان ها اجازه میدهد تا از راه دور بتوانند با یکدیگر به کدنویسی بپردازند.

هم چنین در این برنامه میتوان به انجام پروژه های خصوصی تر و یا منبع ازاد پرداخت. علاوه بر این، این برنامه به توسعه دهندگان وب این امکان را میدهد تا با ابزارهایی که در این زمان به ان ها نیاز دارند اشنا شوند و از ان ها استفاده کنند.

۹.     Jira

این برنامه فضای مناسبی برای توسعه دهندگان، مشتری ها و بخش پاسخگویی شرکت ها دارد که این امکان را فراهم میکند تا مشکلات مربوط به خدمات و مشتریان را پیدا کرده و نسبت به حل ان ها اقدام کنید.

این برنامه را میتوانید به راحتی روی موبایل یا تبلت خود به همراه داشته باشید و برای دنبال کردن و مدیریت وظایف از ان ها استفاده کنید.

۱۰.  Podio

این ابزار به شما کمک میکند تا در مدیریت پروژه ها و برنامه های مرتبط با فیسبوک شرکت، به راحتی بتوانید فعالیت هایی که نیاز دارید را به انجام برسانید و در همین حین چت کنید.

این فضا میتواند بر روی موبایل و یا تبلت شما قرار بگیرد و بسیار به فضای فیسبوک شباهت دارد. در این ابزار میتوانید فعالیت های خود را به اشتراک بگذارید تا همکاران شما در این خصوص نظرات خود را بیان کنند.

در این فضا میتوانید با همکاران خود صحبت کنید و یا مشتریانتان را به صورت خصوصی تر راهنمایی کنید. تنظیمات زیادی برای خصوصی سازی این ابزار در اختیار افراد قرار داده شده است.

۱۱.  Taskworld

این ابزار نیز ابزار دیگری برای مدیریت وظایف بزرگ و کوچک افراد شرکت است که در ان به راحتی میتوانید این پروژه ها را دسته بندی و دنبال کنید.

۱۲.  Wunderlist

این ابزار به شما کمک میکند تا کارهای روزانه خود را به صورت لیست دراورید و ان ها را انجام دهید. میتوانید از این ابزار برای پیگیری برنامه های مرتبط با مشتریان استفاده کنید.

۱۳.  Monday.com

این ابزار در واقع یک سایت برای پیگیری روند انجام پروژه ها است و امکانات ان به ابزار های ترلو و اسانا شباهت فراوانی دارد.

ابزارهایی برای برقراری جداول زمانی و ملاقات ها

۱۴.  Zoom

این برنامه که هم بر روی گوشی های همراه و هم بر روی سیستم های خانگی قابل نصب است برنامه ای برای فراهم کردن جداول زمانی و ملاقات های تصویری است.

در طول ملاقات های مجازی و تصویری میتوانید از فعالیت های کاری خود تصاویری را ارسال کنید تا هم تیمی هایتان ان ها را مشاهده کنند و دراین خصوص صحبت کنید.

۱۵.  Go ToMeeting

این برنامه برای ملاقات های مجازی یا برگزاری وبینارها مورد استفاده قرار میگیرد که افراد در ان میتوانند تنها شنونده باشند و پس از پایان، اقدام به ذخیره کردن و یا شرکت کردن در این وبینار بکنند.

۱۶.  Google Hangouts

۱۷. Join.me

این برنامه برای برقراری ملاقات های مجازی و سریع مورد استفاده قرار میگیرد به این صورت که شما یک ادرس اینترنتی URL را تهیه میکنید و در فضای مجازی قرار میدهید.

در زمانی که افراد تصمیم بگیرند تا با شما یک ملاقات مجازی داشته باشند میتوانند از طریق این ادرس اقدام کنند.

۱۸.  Skype

بسیاری از ما از قبل با این برنامه اشنایی داریم. این ابزار نیز فضایی را برای تماس های تصویری و ملاقات های گروهی فراهم میکند.

اگر از نسخه پولی این نرم افزار استفاده کنید میتوانید ملاقات های تصویری گروهی و بین المللی را نیز برقرار کنید.

۱۹.  Uber Conference

در این ابزار میتوانید تماس های تصویری با هر کسی که دلتان بخواهد برقرار کنید! در واقع هر کسی که وارد این ابزار شود میتواند وارد تماس تصویری شما شده، نام شما و تصویر شما را ببیند.

شما نیز این افراد را در پایین نرم افزار خواهید دید و اگر کسی تماسی برقرار کند به صورت هایلایت شده مشخص میشود.

۲۰.  Google Calendar

با استفاده از این ابزار میتوانید برنامه ای زمانی را برای همکاران خود فراهم کنید و هر زمان که نیاز به برگزاری ملاقات با هر کدام از ان ها دارید تاریخی را در این برنامه زمانی مشخص کنید و حتی یادداشتی را برای فرد بگذارید.

۲۱.  Howspace

این ابزار به شما کمک میکند تا برنامه هایی با حجم زیاد را برای افرادی در گروه های بزرگ برگزار کنید و یا قرار دهید.

در این ابزار میتوانید فضای کاری مناسب خود را با استفاده از ساده ترین روش DRAG & DROPE به انجام برسانید. فضایی برای قرار دادن عکس ها و ویدئوها، مکالمه با افراد مختلف و… را طراحی کنید.

ابزارهایی برای برقراری تماس های سریع با هم گروهی ها

۲۲.  Slack

۲۳.  WhatsApp

۲۴.  Flowdock

ابزارهایی برای مدیریت سرمایه

۲۵.  Google Drive

۲۶.  Dropbox

۲۷. Adobe Creative Cloud

۲۸.  Canva

ابزارهایی برای اطلاعیه ها و مستندسازی های داخلی

۲۹.  Confluence

۳۰.  GitHub Wiki

۳۱.  Loom

ابزارهایی برای پیگیری پروسه های تیمی

۳۲.  Time Doctor

۳۳.  Harvest

۳۴. iDoneThis

ابزارهایی برای تصمیم گیری های گروهی

۳۵. Polly.ai

۳۶.  Doodle

اشتراک گذاری:
برچسب ها: ابزارکار در منلمعرفی
در تلگرام
کانال ما را دنبال کنید!
در اینستاگرام
ما را دنبال کنید!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
دسته‌ها
  • آموزش
  • بلاگ اداب
  • پادکست
  • تعاریف
  • دسته‌بندی نشده
  • معرفی
  • مقالات
  • ویدئو
نوشته‌های تازه
  • استارت آپ چیست ؟
  • ۳۶ ابزار مفید برای کار کردن از منزل (ریموت)
  • شتاب دهنده چیست ؟
  • یک بودجه نامحدود برای بازاریابی داشته باشید!
  • چرا نباید سراغ روش های رایگان جذب مشتری برید؟
درباره شتاب دهنده آداب

شتاب دهنده کسب و کارهای خانگی از جنش خانوادگی

  • اهواز
  • در حال بروز رسانی ...
  • info@adabict.ir
دسترسی سریع
  • شتاب دهنده آداب
  • بلاگ
  • تماس با ما
  • درباره ما

 

تمامی حقوق برای سایت فناوری اطلاعات و ارتباطات آداب محفوظ می باشد.

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت